30DayBlogChallenge | TV-programma waar ik aan mee zou willen doen

Vandaag in de 30DayBlogChallenge beantwoord ik weer een nieuwe vraag. Vandaag staat de vraag  ‘Aan welk tv-programma zou je mee willen doen’ centraal. Aan de ene kant vind ik het een stomme vraag, aan de andere kant laat het mij nadenken over iets waar ik eigenlijk nog nooit echt over na heb gedacht. Lees je mee?

Aan talentenjachten zou ik nooit mee willen doen. Ik ben helaas niet gezegend met een mooie zangstem en ik heb hetzelfde gevoel voor ritme als een kapstok. Een zang- of dansprogramma vind ik onwijs leuk om te kijken en ik zou heus die vaardigheden die je voor zo’n programma nodig hebt willen bezitten, maar helaas….

Als ik dan kijk naar Expeditie Robinson ofzo valt dat ook al af. Het valt voor mij alleen al af, omdat die mensen moeten overleven op vis en vruchten. Ik walg echt van vis…. en ik kan vast niet overleven op alleen maar vruchten. Volgens mij zou ik ook echt bang zijn dat ik opgegeten zou worden door alle insecten op het strand. Aan de andere kant kun je dan zeggen dat het goed zou zijn voor het verleggen van je grenzen en nieuwe vaardigheden (en smaken) ontwikkelen… Toch zou ik me er denk ik niet echt comfortabel bij voelen.

Nu ik dit typ, gaat Heel Holland Bakt beginnen. Het lijkt mij onwijs gaaf om zo goed te zijn in het bakken van taarten enzo. Nu doe ik dat wel eens en als ik echt de tijd er voor heb, vind ik dat ik voor een amateur-amateur bakker best een oke taartje in elkaar kan flanzen, maar om nou bij Heel Holland Bakt aan te schuiven, dan lig ik er bij de eerste ronde al gelijk uit.

Ik zou wel eens mee willen doen aan Miljoenenjacht. Het lijkt me alleen al heel leuk om in de zaal te zitten en mee te doen aan de ronde waarbij je allemaal vragen beantwoord en het antwoord via zo’n kastje intoetst. Ik zou nou bij de beste en snelste zitten, maar alleen al de sfeer en sensatie proeven van zo’n show lijkt mij gaaf. Als ik dan bij een desk zou staan, zou ik het denk ik van de zenuwen in mijn broek doen. Helemaal met het idee dat heel Nederland naar je kan kijken op tv, haha. Misschien heb je dat wel niet door op dat moment.

Wat lijkt jou een gaaf tv-programma om aan mee te doen?

Volg:
Share:

3 Reacties

 1. 4 oktober 2016 / 15:00

  Ik ben net begonnen met deze blogchallenge 🙂 Leuk is het 🙂 Het lijkt mij juist wel onwijs gaaf om eens mee te mogen doen aan Expeditie Robinson 🙂

 2. 6 oktober 2016 / 06:40

  Mij lijkt wie is de mol? heel leuk om aan mee te doen. Helemaal verslaafd aan dat programma 😉

  • Manon
   Auteur
   7 oktober 2016 / 18:38

   Ohja! Dat programma was ik al helemaal vergeten. Daar zijn wij thuis ook verslingerd aan. Dat is ook wel iets waar ik ook aan mee zou willen doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.