30DayBlogChallenge | Waar word ik blij van

Het is weer tijd voor de #30dayblogchallenge en vandaag vertel ik je 20 dingen waar ik blij van word. Nieuwsgierig? Of wil je misschien ook even inspiratie opdoen voor de kleine en grote geluksmomentjes? Lees dan gezellig mee.

 1. Mijn kind dat op zijn speelkleed met zijn speelgoed zit te spelen.
  Ik vind het zo heerlijk om hem gelukkig te zien met een paar blokjes of een autootje. Hij gelukkig = mama gelukkig!
 2. De kat die lekker komt kroelen.
  Twee van onze drie poezen komen regelmatig even op schoot liggen en de ander komt in de badkamer altijd lekker kroelen. Heerlijk, even aandacht aan m’n beestjes geven en zij genieten van de kroeltjes en de aandacht.
 3. Een heerlijke kop groene thee in alle rust kunnen opdrinken.
  Op een bankje in een bos, op een terras in het zonnetje of gewoon lekker thuis op de bank.
 4. Lekker uiteten met mijn man.
  Even quality time samen en even ongestoord praten over alles dat ons bezig houdt onder het genot van lekker eten en drinken.
 5. Een schoon en opgeruimd huis.
  Helaas heb ik een hekel aan poetsen en opruimen, maar als het dan opgeruimd en aan de kant is, voel ik mij altijd erg voldaan.
 6. Afspreken met vriendinnen
  Ook dat staat voor quality time. En of het nu afspreken is met vriendinnen samen of dat de mannen er ook bij zijn, dat maakt niet uit. Gewoon gezellig kletsen, herinneringen ophalen en praten over de dingend ie ons bezig houden, vind ik heerlijk.
 7. Naar de sauna
  Tegenwoordig zo’n elke zes weken en ik kom dan als herboren terug!
 8. Kleding kopen voor mijn kind of mijzelf.
  Vooral kleding kopen voor mijn kind vind ik erg leuk. Het fijne is dat ik voor een outfit voor hem een stuk minder kwijt ben dan voor een outfit voor mijzelf. Toch kan ik ook erg vrolijk en blij worden als ik voor mijzelf nieuwe kleding heb gekocht.
 9. Een boswandeling
  In het herfstzonnetje, de natuurlijk bekijken, de herfstkleuren die de natuur laat zien en de frisse lucht opsnuiven.
 10. Lekker in een warm bad liggen.
  Tijd voor mijzelf, een boekje of tijdschrift lezen en even fijn ontspannen.
 11. Mijn brabbelende kind
  Al die geluidjes die hij al kan produceren, heerlijk! Vooral als hij dan aan het spelen is en hele ‘verhalen’ houdt.
 12. Een lege was- en strijkmand
  Ook iets dat niet bepaald mijn hobby is: wassen en strijken. Wassen is nog niet zo erg, maar die strijk vind ik vreselijk. Als de mand dan weer leeg is, geeft het een goed en voldaan gevoel.
 13. Een heerlijke fruitsalade
  Vooral als iemand anders deze klaar heeft gemaakt voor mij en ik alleen maar hoef de scheppen en te eten.
 14. Leuke reacties op mijn blog krijgen
  Bloggen is mijn hobby, voor mijzelf een uitlaatklep en een manier van verwerken. Ik doe het voor mijzelf, maar als ik dan een leuke reactie van ‘een vreemde’ krijg, vind ik dat erg leuk en voelt als waardering voor mijn werk.
 15. Een nachtje heerlijk en goed door kunnen slapen
  Helaas wordt Luca regelmatig ‘s nachts wakker en huilt dan even. Het is vaak genoeg om hem even op te pakken, te knuffelen en weer in bed met zijn speentje en knuffel te leggen.
 16. Foto’s terug kijken van bijvoorbeeld mijn trouwelijk en het eerste jaar van Luca
  Absoluut de highlights van afgelopen periode, momenten waar ik heel trots op ben en nooit had willen missen.
 17. Een fijne dag op mijn werk
  Heerlijk als een dagje les heb kunnen geven zonder dat er rare incidenten zijn gebeurd, de kinderen gewoon lekker geluisterd hebben en alles ging zoals ik van te voren had bedacht.
 18. Mijn haar dat (voor de verandering) eens mooi en goed zit
  Meestal als ik één keer in het half jaar bij de kapper geweest ben, als mijn zusje zo lief geweest is om mijn haar mooi te doen of als ik zelf in een opperbeste, creatieve bui ben.
 19. Salaris dat bijgeschreven wordt
  Dan voel ik me even rijk, heerlijk. Hahaha
 20. Vakantie
  Aan niks denken, niks hoeven en fijn met mijn kind en man zijn. Vakantie hoeft trouwens niet per se in te houden dat we naar en vakantiehuisje of hotel gaan, maar dat kan ook gewoon in ons eigen huis zijn.
Volg:
Share:

1 Reactie

 1. 23 oktober 2016 / 09:54

  Leuk om te lezen!
  Vandaag plaatste ik op mijn blog, de ‘mijn baby is …-maanden oud’-tag, die ik van jou heb overgenomen. Je website wordt uiteraard genoemd op mijn blog , maar ik zou het leuk vinden als je ook een kijkje kwam nemen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.