De leukste outfits van Nova in maat 50

Nova heeft in maat 50/56 ruim voldoende kleertjes. Ze heeft uiteindelijk vijf weken maat 50 gedragen en draagt sinds ze vijf weken oud is maat 56. Voordat ik maat 50 heb opgeruimd, heb ik foto’s gemaakt van mijn favoriete outfits voor haar. Vandaag laat ik je deze outfits zien.

Allereerst natuurlijk haar geboortepakje. Een wit met donkerblauw gestipt pakje. Er zitten wat lichtroze accenten op. Dit pakje is van Noppies en hebben we haar met veel plezier aangetrokken.

Ook dit pakje is van Noppies. We kregen dit van mijn schoonouders nadat we onthuld hadden dat we een meisje zouden krijgen.

Dit derde pakje kregen we van mijn ouders. Normaal ben ik niet zo van de pakjes die uit een stuk bestaan, maar na het aantrekken van dit pakje ben ik helemaal om. We hebben dit pakje ook gebruikt bij de newborn shoot.

Het vierde pakje is ook een pakje uit een stuk, maar dan met voetjes. Super zoet en echt meisjesachtig.

Tot slot dit setje van Feetje. We kochten deze outfit nadat we de geslachtsbepalende echo hadden gehad en hele hotel-de-botel waren van het feit dat de familie met een meisje uitgebreid zou gaan worden. Behalve dat we het dus een heel leuk setje vinden, heeft het ook nog een soort bijzondere waarde.

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.