Shoplog voor de baby – babyuitzet

Afgelopen weekend hebben we even flink aan de babyuitzet gewerkt. Natuurlijk hadden we alles al, maar dat was allemaal voor een jongetje en aangezien we nu een meisje krijgen… Je snapt het vast…. Moet er ook roze komen. In dit blogje laat ik je zien wat we kochten.

 

 

Afgelopen weekend waren we op de Schenkelmarkt bijย de super leuke baby- en kinderkledingzaak Teuntje Pluis. Ze verkopen allemaal merken die wij erg mooi vinden en nu hadden ze ter gelegenheid van de jaarmarkt mooie aanbiedingen. Toen we aan kwamen lopen, zag ik de wiegdeken al hangen en werd er gelijk naartoe getrokken. Toen ik zag dat het echt een dikke wiegdeken is, die flink gevoerd is, was ik helemaal verkocht. Ik herinnerde mij namelijk van mijn kraamperiode van Luca dat de kraamverzorgster zei dat we twee normale wiegdekens, een wieglaken en dan ook nog kruiken moesten gebruiken. Aangezien deze baby nog ietsje later in oktober geboren gaat worden, zijn die warme dekens dus helemaal handig! De wiegdeken, van het merk Baby’s Only, ging dus gelijk mee. De deken was nu voor de helft van de prijs, helemaal mooi meegenomen!

Bij ‘Blauw’, een baby- en kinderkledingzaak in Ridderkerk, kocht ik een bijpassend wieglakentje. Ik ben dan echt zo’n muts die het heel mooi vindt om een bijpassend lakentje te hebben. Ik had ook een effen wit lakentje bij de Hema kunnen kopen, maar toen ik deze zag, was ik verkocht.

Wederom bij ‘Blauw’ in Ridderkerk shopte ik nog een wiegdeken. Voor mij verjaardag had ik een wieglakentje van Koeka gekregen. We hadden afgesproken dat ik er ook een bijpassende wiegdeken bij mocht kopen. Aangezien de dekens van Koeka niet heel goedkoop zijn, hebben we er wel even goed over nagedacht. We kozen voor de variant met teddy, omdat deze ook lekker warm is. De laatste tijd had ik alleen maar de variant gezien met een beetje een beige teddy voering. Hier hadden ze de grijze teddy voering liggen en die vond ik stiekem veel mooier. De keuze was dus snel gemaakt toen we deze kleurencombinatie zagen liggen.

Hydrofiele luiers hebben we in grote getalen in huis. Ik heb er, zonder te overdrijven, gerust 40 liggen. Luca was een flinke spuger en er gingen er op een slechte dag gerust zes of zeven doorheen. Ik moet nog even uitzoeken welke er echt te smoezelig geworden zijn (lees: de vlekken gaan er niet meer uit) en dus als poetsdoek gebruikt kunnen gaan worden. Dan houd ik er nog steeds genoeg over, maar ik vind het wel heel leuk om ook een stapeltje roze hydrofiele luiers te hebben. Al is het alleen maar voor de eerste aankleding van de babykamer. Ik kwam bij Twee Ons Geluk deze twee setjes tegen en was verkocht. Ze waren niet echt goedkoop, maar ik vond de prints zo onwijs leuk. Die hydrofiele doeken van Little Dutch voelen echt heerlijk zacht en stevig aan. Eigenlijk zo luxe en mooi, dat heb ik bij hydrofiele luiers nog niet eerder gevoeld. Ik ga er extra zuinig op zijn, hopelijk de baby ook straks!

Tsja… Een box hebben we natuurlijk nog. En uiteraard hebben we ook nog de boxkleden die we bij Luca hebben gebruikt: eentje van Nijntje in het wit met grijs en nog eentje van Koeka in het donker- en lichtgrijs. Dat kan natuurlijk echt prima voor een meisje, alleen zijn wij zo achterlijk dat we een mooi roze boxkleed niet kunnen laten liggen. En aangezien we (misschien ik wel een beetje meer, maar Kevin ook zeker!) toch een beetje fan zijn van Koeka, konden we dit prachtige boxkleed niet laten liggen.

De totale buit zie je hierboven. Een hoop roze, zou het een meisje worden? Ik had trouwens gedroomd dat de baby bij de geboorte toch een jongetje bleek te zijn. Hopelijk is dat niet zo, want dan hebben we toch een hoop roze spullen voor niks…. We kochten voor Luca ook nog een dekbedovertrek/dekentje voor in zijn nieuwe bed en wandhaken. Die heb ik op de foto meegenomen, maar aangezien het een shoplogje voor de baby is, ga ik daar niet verder op in.

Over een tijdje, ik denk over een week of zes, laat ik echt alle inrichting enzo nog zien. Denk hierbij aan de box, het speelhoekje voor Luca, de Maxi Cosi en uiteraard laat ik jullie ook nog uitgebreid het kamertje van de baby zien. Hier moet alleen echt nog een hoop aan gebeuren, dus dat wordt pas over een paar weekjes.

Hopelijk vonden jullie het leuk om deze shoplog te zien. Binnenkort komt er via verschillende webshops nog meer binnen dat met de inrichting van de babykamer te maken heeft. Hier zal ik ook nog een blogje aan besteden.

Volg:
Share:

1 Reactie

 1. 31 augustus 2017 / 08:18

  Haha Manon, je hebt je helemaal laten gaan ๐Ÿ˜€ Moet eens kunnen hรจ ๐Ÿ˜‰
  Wacht maar tot je dan ook ziet hoeveel meisjeskleding er is! ๐Ÿ˜‰

  We hebben het er nog over ๐Ÿ˜‰

  Groetjes,

  Ruth

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.