Terug van weggeweest, of…?

Eens even kijken of ik nog weet hoe ik een blogpost moet typen. Na ongeveer een half jaar radiostilte verschijnt er vandaag weer een nieuwe post op mijn site. Ik heb mega lang getwijfeld. Zal ik wel, zal ik niet? Uiteindelijk ben ik toch maar achter mijn laptop gekropen en het artikel dat je nu leest is het resultaat.

Waarom is er zo lang niks meer online gekomen?

Eigenlijk is het antwoord op die vraag heel simpel: Ik had er geen zin in en eigenlijk ook geen tijd meer voor. Misschien is het eerder andersom. Ik kwam tijd te kort en had niet de behoefte om mijn dagen anders in te delen om zo toch nog te kunnen bloggen. Natuurlijk heb ik het schrijven wel gemist, want dat is iets dat ik heel graag doe. Even mijn gedachten verzetten en nog eens bepaalde mijlpalen, leuke momenten of juist de wat minder leuke dingen herbeleven en het daardoor ook iets beter inprenten.

Ik haalde de laatste tijd niet meer de voldoening uit mijn blog die ik er daarvoor wel uithaalde. De boel stond een beetje stil. Ook is de naam iets dat mij toch wel tegenstaat ‘Welkom Baby’. Het is nu door de naam van de URL, maar ik ben bezig om dat op de rest van mijn site langzaam weg te krijgen. Mijn blog draait niet meer om het welkom heten van een baby, het draait om mijn leven, heel simpel gezegd. Ik schrijf over de dingen die mij dagelijks bezig houden: mijn kinderen, mijn huishouden en alles dat daarbij komt kijken. Op Instagram veranderde ik mijn naam al een paar maanden geleden in My Daily Momlife. Iets dat ik veel beter vond passen. Ik post op Instagram met grote regelmaat foto’s en ook in de stories ben ik redelijk actief. Daar plaats ik de dingen die in mijn gewone dagelijks leven gebeuren, zodoende kwam ik op die naam. Die naam wil ik nu ook langzaam doorvoeren op mijn website.

En hoe nu verder?

Het schrijven ben ik toch wel gaan missen. Ik heb al honderd keer op het punt gestaan om toch weer wat te gaan typen, maar kon mij er toch niet helemaal toe zetten. Uiteindelijk heb ik voor mijzelf besloten dat ik voorlopig alleen ga schrijven als ik daar echt zin in heb. Misschien is dat komende tijd wel elke dag, maar misschien is het ook maar één keer per week of zit er gewoon geen enkele regelmaat in.

Daarnaast ben ik heel druk bezig om mijn blog een andere uitstraling te geven. Ik ben langzaam alle pagina’s en de wat oudere artikelen aan het updaten. De menu’s en categorieën ga ik ook langzaam aanpassen. Helaas ben ik dus niet zo heel technisch aangelegd, dus het zal best wat tijd en doorzettingsvermogen vergen. Ook ben ik bezig om mijn foto- en bewerkingsskills wat op te krikken, zodat het er toch allemaal wat mooier uit ziet.

En even kort, hoe is het nu?

Voor alle mensen die mij niet persoonlijk kennen of ook niet via Instagram volgen…. Het gaat gewoon prima met ons. In oktober wordt Luca 3 en Nova wordt 1 en de tijd gaat veel te snel. De kindjes groeien en ontwikkelen zich als kool. Luca is zindelijk (hopelijk jinx ik dit nu niet) en Nova kruipt het hele huis al door en trekt zich op aan alles. Ik geniet nog heerlijk van mijn zomervakantie en het heerlijke weer.

Er ligt al een lijstje klaar met artikelen die ik de komende tijd wil gaan schrijven, maar mocht je nog suggesties hebben: laat het vooral weten!

Voor nu wens ik iedereen een hele fijne dag en hopelijk tot de volgende post 🙂

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.