Wie bijna jarig is, trakteert! | Win-weken | Winactie 6

Vandaag weer een nieuwe winactie online. De laatste winactie waarbij je een aardigheidje kunt winnen voor je (aanstaande) kindje. Vandaag verloot ik een labeldoekje onder de deelnemers. Niet alle acties voorbij zien komen? In deze blogpost link ik ook nog even naar alle winacties die de afgelopen weken online zijn gekomen. Doe je ook mee? Like en volg!Ben je benieuwd naar de precieze inhoud van actie en wanneer alle winnaars bekend gemaakt worden? Lees dan even de introducerende blogpost, inclusief de eerste winactie, terug.

Wat moet je doen?
Om mee te doen aan de winactie moet je allereerst op het bericht reageren. Onder elk artikel dat ik plaats, staat zo’n invulformulier waarmee je een reactie kunt achterlaten op de blogpost van die dag. Die vul je in. Ik vind het leuk om te lezen waarom je meedoet aan de actie, dus laat mij dat vooral weten! Het is niet zo dat het zieligste/leukste/aantrekkelijkste verhaal wint, ik kies random. Zorg ervoor dat je een geldig e-mailadres invult, want dat gebruik ik om jou te benaderen als je de winactie hebt gewonnen.
Behalve dat je mij moet laten weten dat je meedoet aan de actie, moet je mijn Facebookpagina volgen. Wil je extra kans maken, volg mij dan ook via Instagram (daar ben ik trouwens best actief, dus dat is sowieso leuk om te doen!).
Ohja, en vergeet de actie niet te liken en te delen!

Reageren – Facebook (en evt. Instagram) volgen – like en deel de actie openbaar

Vorige winacties
Winactie 1: Win een knuffelbeertje
Winactie 2: Win slofjes en een pols- of enkelbandje
Winactie 3: Win decoratieve blokken ‘Hush little baby’
 Winactie 4: Win een nekkussen
Winactie 5: Win een set van drie new born mutsjes

Winactie 6
Bij deze zesde winactie verloot ik een labeldoekje onder de deelnemers. Een doekje met aan de ene kant satijn, aan de andere kant velours. Langs alle kanten zijn labeltjes bevestigd. Kleine baby’s vinden het heerlijk om een beetje te friemelen met zo’n doekje en de verschillende materialen te ontdekken.

Reageer onder deze blogpost en vergeet niet om de post via Facebook de liken en ook delen zou ik zeer waarderen.

Volg:
Share:

2 Reacties

  1. Marian B
    20 augustus 2017 / 16:01

    Mijn meisje is dol op zulke doekjes en slaapt er graag mee. Eentje erbij is zeker welkom.

  2. Pauline
    21 augustus 2017 / 10:57

    Een labeldoekje komt altijd wel goed van pas voor ons kleintje dat begin december geboren wordt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.