Wie bijna jarig is, trakteert! | Win-weken | Winactie 5

Vandaag weer een nieuwe winactie online. Dit keer kun je een setje met new born mutsjes winnen. Elke baby’tje moet in de beginperiode een mutsje op, volgens mij mag je zelfs zonder het ziekenhuis (als je in het ziekenhuis bevalt) niet eens verlaten. Doe je ook mee? Like en volg!Ben je benieuwd naar de precieze inhoud van actie en wanneer alle winnaars bekend gemaakt worden? Lees dan even de introducerende blogpost, inclusief de eerste winactie, terug.

Wat moet je doen?
Om mee te doen aan de winactie moet je allereerst op het bericht reageren. Onder elk artikel dat ik plaats, staat zo’n invulformulier waarmee je een reactie kunt achterlaten op de blogpost van die dag. Die vul je in. Ik vind het leuk om te lezen waarom je meedoet aan de actie, dus laat mij dat vooral weten! Het is niet zo dat het zieligste/leukste/aantrekkelijkste verhaal wint, ik kies random. Zorg ervoor dat je een geldig e-mailadres invult, want dat gebruik ik om jou te benaderen als je de winactie hebt gewonnen.
Behalve dat je mij moet laten weten dat je meedoet aan de actie, moet je mijn Facebookpagina volgen. Wil je extra kans maken, volg mij dan ook via Instagram (daar ben ik trouwens best actief, dus dat is sowieso leuk om te doen!).
Ohja, en vergeet de actie niet te liken en te delen!

Reageren – Facebook (en evt. Instagram) volgen – like en deel de actie openbaar

Winactie 5
Bij deze vijfde winactie verloot ik onder de deelnemers een setje van drie new born mutsjes. Zeker met de koudere maanden die er helaas weer aan gaan komen, zijn deze mutsjes handig voor de kleintjes die in de herfst- en wintermaanden geboren gaan worden. Ik moet zeggen, zelf heb ik deze mutsjes ook gebruikt bij Luca (dit is natuurlijk een nieuw, ongebruikt setje) en ik vond ze bij hem altijd erg goed zitten. Ook zo’n setje winnen voor jouw aanstaande baby of misschien voor de baby van vrienden of een zus? Doe dan mee met de actie!

Reageer onder deze blogpost en vergeet niet om de post via Facebook de liken en ook delen zou ik zeer waarderen.

Volg:
Share:

3 Reacties

 1. Pauline
  17 augustus 2017 / 06:41

  Ik doe graag mee met de winactie voor ons kleintje dat begin december geboren wordt.

 2. Marian B
  20 augustus 2017 / 15:58

  Ik doe graag mee voor een zwangere vriendin, altijd leuk om iets weg te mogen geven, toch!

 3. Dien
  22 augustus 2017 / 02:40

  Heel graag maak ik kans op deze leuke prijs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.