Wie jarig is trakteert | Win-weken | Winactie 7

Gister was ik jarig. Eigenlijk had ik een blogje gepland staan om online te laten komen, maar hij was nog niet helemaal af. Aangezien ik geen half werk online wil zetten en echt geen puf had om de boel nog bij te werken, verschijnt deze blog gewoon een dagje later. Vandaag dus alsnog mijn soort van verjaardagsblog en de bijbehorende winactie.

23 augustus, dat betekent dat ik weer een jaar ouder ben. Wijzer wil ik niet per se zeggen, hoewel ik op het gebied van moederschap toch denk ik wel een flinke ontwikkeling heb doorgemaakt. Het was een mooi jaar: fijne momenten met het gezin en de familie, op werkvlak een fijn jaar achter de rug, een heerlijke vakantie gehad en allemaal mooie mijlpalen zelf en van Luca mogen meemaken. Griepjes en dergelijke heb ik nauwelijks gehad en hier thuis liep alles lekker. Wat wil je nog meer? Eigenlijk was het gewoon een fijn levensjaar!

Een jaar waarin we de eerste verjaardag van Luca vierde, een jaar waarin we erachter kwam dat we een tweede kindje mogen verwelkomen en dat dit tweede wonder een dochter is. Dat de zwangerschap niet helemaal vlekkeloos (iets met heel veel overgeven) is verlopen tot nu toe, nemen we dan maar voor lief. Het is vervelend, maar ik heb het er absoluut voor over.

Aankomend levensjaar hoop ik uiteraard weer op een mooi, gezond en inspirerend jaar. Een jaar waarin we onze dochter in onze armen mogen sluiten, een jaar waarin we ongetwijfeld vele nieuwe dingen rondom het gezinsleven zullen gaan leren en ontdekken en hopelijk een jaar waarin we als gezin nog sterker en hechter zullen worden.

Winactie
Zoals eerder aangegeven sluit ik vandaag de eerste zes winacties en maak ik dit weekend bekend wie er iets heeft gewonnen. Vandaag komt er nog een laatste winactie online, de echte verjaardagswinactie. Hier kun je een week aan mee doen en de actie sluit woensdag 30 augustus om 20.00 uur. Na die tijd ga ik alle deelnemers op een rijtje zetten en de loting plaats laten vinden.

De afgelopen winacties waren vooral winacties die leuk zijn voor kleine kindjes. De producten komen allemaal uit mijn eigen assortiment, zijn dus niet gesponsord door een pr-bureau of ander bedrijf, maar worden gewoon door mijzelf gefinancierd. Datzelfde geldt voor deze laatste winactie, alleen heb ik dit keer een pakketje gemaakt dat leuk is voor zowel mama als kind!

Dit pakket bevat allerlei lekkere spulletjes voor (de aanstaande) mama. Met drie lekker ruikende doucheproducten en een hand & nagel crème kan je de komende maanden weer vooruit! Ook is er aan de kindjes gedacht. Een knuffel en badcape van Elli & Raff. Niet alleen leuk en fijn voor baby’s, maar voor mijn bijna tweejarige gebruik ik bijvoorbeeld ook nog steeds badcapes en over knuffels en mijn dreumes zullen we het helemaal maar niet hebben, haha!

Je hebt tot woensdag 30 augustus om mee te doen. Reageer op mijn blog en vergeet de actie niet te liken. Ook het delen van de actie wordt zeer gewaardeerd 🙂

 

Volg:
Share:

7 Reacties

 1. 24 augustus 2017 / 08:08

  Nog van h?te gefeliciteerd met je verjaardag! Hoop dat je ondanks dat je weinig puf had voor je blog wel een leuke verjaardag hebt gehad.
  Ik doe graag mee met deze winactie. Wat een super leuk verwenpakket voor mijn dochter en voor mij zou dit zijn!! ?

 2. Marian B
  24 augustus 2017 / 08:37

  Allereerst nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag, hopelijk heb je een fijne en gezellige dag gehad! Wat een leuk en lief pakket. Dit kan ik voor mijn kleine meisje nog prima gebruiken, en ik heb een zwangere vriendin dus dat komt helemaal goed!

 3. 24 augustus 2017 / 19:03

  Nog een late gelukkige verjaardag dan!
  Fijne winactie.
  Liefs E.

 4. Pauline
  24 augustus 2017 / 21:28

  Hopelijk heb je ondanks de vermoeidheid nog wel een leuke verjaardag gehad. Ik zou graag meedoen met de winactie. Wat een leuk pakket voor ons kleine meisje dat begin december geboren wordt en voor mijzelf.

 5. 30 augustus 2017 / 16:29

  Nog gefeliciteerd!! Ik doe graag mee voor ons vriendje wat wij bijnaa verwachten ♡ nog 4 weekjes! Hihi dus dit leuke pakket zou wel heel leuk zijn 🙂

  Groetjes Marijke en aanstaande Baby hihi

 6. Chantal
  30 augustus 2017 / 16:29

  Nog gefeliciteerd! Op de valreep doe ik nog mee??38 weken zwanger en aan het aftellen??

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.