Zus & Suz | Video – Babyfood Challenge

image

Afgelopen week namen we onze tweede video op, de babyfood challenge. Zus & Suz kochten verschillende soorten babyvoedsel, proefden en beoordelen wat de kindjes van vier tot twaalf maanden nu eigenlijk binnen krijgen. Ik verbaasde mij erover dat de meeste dingen nog best goed smaakten, op dat ene potje na. Benieuwd? Kijk en leesĀ gezellig mee!

Zus & Suz kochten potjes metĀ een fruithapje, potjes met een groentehapje, knijpzakjes met fruit en koekjes. De meeste dingen waren best lekker. De potjes met het fruithapje waren het lekkerst, logisch want dat is zoet. De meeste warme potjes met een groentehapje vielen mij nog best mee. Ik had mij voorbereid op echt hele vieze smaken en texturen, maar dit viel reuze mee. Uiteraard zaten er ook minder lekkere hapjes tussen en dit was ook duidelijk aan onze gezichten te zien, haha!

Heb jij ook wel eens geproefd wat jouw kleintje eigenlijk binnen krijgt als je hem een potje te eten geeft? Wat vind je zelf van de smaken en texturen?

Volg:
Share:

3 Reacties

 1. 6 december 2015 / 19:26

  Bijvoeden onder de 6 maanden vind ik persoonlijk niet goed en wacht daarom ook nog tot onze dochter 6 maanden is. Ik ben geen fan van potjes en zakjes. Zelf wil ik ook alles vers, dus ook voor m’n meisje.

  • Manon
   Auteur
   6 december 2015 / 20:38

   Ik ben het met je eens hoor. Voorlopig krijgt onze zoon nog een paar maanden alleen maar de fles. Zodra hij toe is aan fruit en groente ga ik dit met verse producten zelf maken.

 2. Eline
  7 december 2015 / 11:47

  Hier fan van de Rapley methode. Het geeft een rommeltje (alhoewel doet het niet onder voor de rommel met een potje) maar meneer eet zelf en met de pot mee. Dus niet apart koken :).

  Soms wordt er nog wel een potje uit de kast geplukt. Want: makkelijk.. maar eigenlijk ben ik hier meer tijd mee kwijt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.